Hoşgeldiniz!

Hoşgeldiniz! ŞANLIURFA BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI, 6326 sayılı Kanun ile 11 Mart 2013 tarihinde kurularak rehber odası niteliğini kazanmıştır.

18.07.2013 tarihinde yapılan I. Olağan Genel Kurulu'nda Birlik merkezi olarak Ankara seçilmiş, 01.10.2013 tarihinden bu yana da şu anki adresinde kuruluşunu tamamlayarak hizmet vermektedir.

Anayasa Mahkemesi'nin Meslek Kanunu'ndaki bir bölümü iptal kararından sonra Bakanlıkça yürürlüğe konulan yönetmelik yerine Birlik Genel Kurulu Delegeleri, Oda ve Birlik yöneticilerinin görüş ve önerileri doğrultusunda hukukçularla birlikte hazırlanan "Turist Rehberliği Meslek Yönetmeliği" de 26.12.2014 tarih ve 29217 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Yasa gereği oluşturulan bütün birimleri ile ülke turizminde rehberlerin daha etkin rol almaları, ülkenin kültür ve turizm politikaları doğrultusunda tanıtılması, yasa dışı rehberlik faaliyetlerinin önlenmesi amacıyla çalışmaktadır.

Merkez ofiste Yönetim Kurulu haricinde Genel Sekreter ile yeterli sayıda yardımcı personel, merkez dışında da mobil denetim elemanlarıyla çalışmalarına devam etmektedir.

şanlıurfa rehberler odası,şanlıurfa rehberler odası başkanı,şanlıurfa rehberler odası kurulu,şanlıurfa rehberler odası birliği,istanbul rehberler odası,antalya rehberler odası,izmir rehberler odası,adana rehberler odası,ankara rehberler odası,aydın rehberler odası,bursa rehberler odası,çanakkale rehberler odası,gaziantep rehberler odası,muğla rehberler odası,nevşehir rehberler odası,şanlıurfa rehberler odası,trabzon rehberler odası,

Bu site, Sitesepeti ve Solido Grup güvencesi ile hazırlanmıştır. Copyright © 2014